- This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 9 months, 1 week by
שכם.
-
מאתתגובות
-
-
שושי
אורחהיום, בתפילות מוסף כשפיזמתי יחד עם הקהל את השיר ”ויאתיו כל לעבדך’ הגעתי למילים ‘ויטו שכם אחד לעבדך’ והמילים היו לי חדשות פתאום. וכל כך מוכרות מאידך.
האמת. פעם ראשונה שהרגשתי משמעות נוספת למילים ולכוח של ה’ביחד’.
לא ‘עוד אחת’ בתוך כל עמ”י. הקהל. הציבור.
אלא ממש חלק ממשפחה. מקבוצה.
גרעינית. מיוחדת.מסוגלת, נבחרת.
אמנם שלא מבחירה. (אם חשדתן שבחרתי😜😡)
אבל בסוף בסוף. כל אחת מאיתנו באה, הגישה, עיטרה ונתנה ‘כתר מלוכה’ של שנה נוספת ואתגריה. חודשים, ימים, שעות לזמנים שרק ‘אב הבית’ יודע מה היא כללה ודרשה. ואיזה דרך סללנו, עברנו, צעדנו עד הלום.
(תודינה גם שלפעמים חפרה😢 ועצבנה😠 והבחילה😲….)
התרגשתי. אני בכל אופן.
למרות הסטטוס, המציאות. התוצאות. והדרך שהתוודעתי לארגון המיוחד הזה.
קיפלתי את קצה העמוד כדי לתת לעצמי תזכורת להכנס לאתר ולבדוק בצאת החג אם יש גליון חדש. לצערי, לא הייתה לי גישה לפני החג.
לא נורא. התחזקתי גם עכשיו.אה, וגם להתגבר על המבוכה ולהתבגר. להעיז ולנסות;
לתת לכן. צוות שכם אחד היקרות,
‘נזר תפארה’. (אות נשיא כבר קיבלתן?😤)
כי באמת באמת מגיע לכן!!! ולכל מי שעומד/ת מאחורי הפעילות המבורכת הזו.
תודה!!במאמר מוסגר, בתוך תוכי קיוויתי כי אולי תהיה התייחסות סוף סוף להפטרה של מנחה ביום כיפור אפילו מזערית. משהו.
באופן קבוע נעדרת ממנו, בעבר- בתת מודע וכיום- באופן מודע ומכוון! קשה לי ממש כל שנה מחדש ורוצה להתגבר על המצוקה השנתית הזו שדורשת ממני התחמקויות שונות ומשונות ולא נעימות. וחבל.
מאמינה שאני פה לעוד כמה כמוני.בברכת פתקא טובה
ושנה טובה, מתוקה ומבורכת לכל אחת ואחת.
מצדיעה לכן! -
שכם
מנהל בפורוםפתקא טובה שושי,
איך מרגש להתלכד יחד סביב כמה מילים בתפילת ר”ה ויכ”פ. את אנחנו וכל משפחת שכם החשאית שיש לה קוד מוסווה “שכם אחד”.
אני מקוה שקיבלת את הניזוליטר של ערב יום כיפור. ושתחושת הביחד תמשיך ותתן שכם.
לך ולכל השורדות ברכת שנה טובה. ועכשיו, לפני סוכות החג שקצת יותר קשה, אתן מוזמנות לכתוב טיפים ועצות, נשמח לפרסם אותם כאן באתר.
בהערכה גדולה, צוות שכם
-
-
מאתתגובות